Eseménynaptár

Ph.D. doctoral pre-defence of Dilshad Ali Mohammed 2024. június 25. 13:00 - 14:00
Ph.D. doctoral defence of Maysam SHMLLS 2024. július 3. 10:00 - 11:00

Témakiírások

Pannonhalma Könyvtár -+++J +++  TÉMAKIÍRásOK-hoz Flickről 6034150389_ce635c88fd_o.jpg

A pannonhalmi Főapátsági Könyvtár

A doktori képzésre jelentkező hallgató a leendő témavezetőjével közösen alakítja ki kutatási témáját és tervét, amely minden esetben a hallgató érdeklődési körére, esetlegesen a munkájára, az általa ellátott tevékenységre figyelemmel történik.

A témavezető kiválasztásában segítséget nyújtanak az

ezen a linken

elérhető témakiírások. A keresőben az intézménynél a legördülő menüből a „Széchenyi István Egyetemet”, majd a doktori iskolánál az „Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolát” kell kiválasztani, majd a „keres” gombra kattintani. Gyorsabban kap eredményt  ha "keresett doktori iskola azonosítója" rovathoz beírja a

187

számot; és a "keres" gombra kattint - így ugyanis közvetlenül (a legördülő menük és a nevek kiválasztása nélkül is) jut el a témakiírásokhoz.   

 

FONTOS!

A témakiírások általában orientáló célból megjelölt tágabb kutatási irányok ismertetését tartalmazzák, amelyeken belül a leendő témavezető és a jelentkező közösen alakítják ki a pontos kutatási tervet.

&

A témavezető továbbá a meghirdetett kutatási témakiírásaitól eltérő olyan téma vezetését is vállalhatja, amelyben megfelelő jártassággal bír, s azt - a témavezető és a leendő hallgató megállapodását követően - a Doktori Iskola Tanács (DIT) jóváhagyja.

 

OSZK  .jpgAz Országos Széchényi Könyvtár olvasóterme

 

A doktori képzés iránt érdeklődők és az arra jelentkezők figyelmébe ajánljuk még honlapunk Köszöntő, a Témavezetők és Témakiírók, valamint az Oktatók és Törzstagok rovatait.